SKUPOVI I PREDAVANJA

HAZU organizira raznovrsna događanja kao što su znanstveni skupovi, okrugli stolovi, promocije knjiga, komemoracije, konferencije za novinare, znanstvena i stručna predavanja

Predstavljanje knjige “Stvaralački obzori Duška Lončara” autora prof. dr. sc. Vladimira Strugara i Mirjane Lončar, prof.

POZIVNICA

U srijedu, 22. ožujka 2023. u 18 sati Studijskom odjelu Narodne knjižnice „Petar Preradović“ Bjelovar, Trg Eugena Kvaternika 11 u Bjelovaru održat će se  predstavljanje knjige autora prof. dr. sc. Vladimira Strugara i Mirjane Lončar, prof. Stvaralački obzori Duška Lončara, profesora, znanstvenika i književnika (U povodu 90. obljetnice rođenja i 5. obljetnice smrti) u organizaciji Zavoda za znanstvenoistraživački i umjetnički rad Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti u Bjelovaru i suorganizaciji Narodne knjižnice „Petar Preradović“ Bjelovar, Grada Bjelovara, Bjelovarsko-bilogorske županije, Ogranka Hrvatskoga pedagoško-književnog zbora Bjelovar i Ogranaka Matice hrvatske u Novskoj i Bjelovaru.

Osim autora o knjizi će govoriti akademik Dragutin Feletar, glavni i odgovorni urednik, mr. sc. Alojz Buljan, predsjednik Ogranka Matice hrvatske u Novskoj, Anka Majnarić, prof. i Ivana Blažeković, moderator.

Datum

22. ožujka, 2023
Isteklo!

Vrijeme

18:00 - 19:30
Zavod za znanstvenoistraživački i umjetnički rad HAZU u Bjelovaru

Organizator

Zavod za znanstvenoistraživački i umjetnički rad HAZU u Bjelovaru
Telefon
+385(0)(43)221549
Email
zavodbj@hazu.hr
Website
https://www.info.hazu.hr/jedinice/zavod-za-znanstvenoistrazivacki-i-umjetnicki-rad-u-bjelovaru/