Izložbe

Muzejsko-galerijske i druge jedinice Akademije organiziraju izložbe i digitalne izložbe, surađuju u organizaciji izložbi posudbom građe srodnim institucijama u Hrvatskoj i inozemstvu te kreiraju programe muzejske edukacije.

Izložba: ISTRORUMUNJI

U četvrtak, 23. lipnja 2022. u 18,30 sati, u velikoj dvorani Zavoda za znanstveni i umjetnički rad HAZU-a u Splitu otvara se izložba fotografija Istrorumunji u organizaciji Veleposlanstva Rumunjske u Republici Hrvatskoj, Počasnog Konzulata Rumunjske u Splitu i Udruge Rumunja u Republici Hrvatskoj. Prisutne će u ime Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti pozdraviti akademik Kažimir Hraste, a svojom nazočnošću događaj će uveličati NJ. E. gospodin Constantin – Mihail Grigorie, izvanredni i opunomoćeni veleposlanik Rumunjske u Republici Hrvatskoj.

Izložba fotografija Istrorumunji sadrži fotografije snimljene od 2017. do 2019. u Istri, od strane tri rumunjska fotografa. Izložba se sastoji od stodvadeset fotografija podijeljenih u četiri poglavlja: portreti, kuće, pejzaži i spomenici.

Izložba je otvorena za posjetitelje svaki dan u vremenu od 17 do 20 sati, do 3. srpnja 2022.  Ulaz slobodan.

Datum

23. lipnja, 2022 - 3. srpnja, 2022
Isteklo!

Vrijeme

17:00 - 20:00

Lokacija

Zavod za znanstveni i umjetnički rad HAZU u Splitu
Trg braće Radića 7, Split
Kategorija