Novak Vibor, dr. sc.

Zaposlenici Akademije
Novak Vibor, dr. sc.

Datum rođenja:

  • 1981.

Mjesto rođenja:

  • Čakovec

Adrese:

  • Zavod za paleontologiju i geologiju kvartara HAZU, Ante Kovačića 5/II, 10000 Zagreb

Telefoni:

  • +385 1 4698 263

E-mail adrese:

Novak Vibor, dr. sc.

Zaposlenici Akademije

Akademske titule:

  • doktor znanosti

Institucije:

  • znanstveni suradnik – Zavod za paleontologiju i geologiju kvartara

Životopis

Vibor Novak rođen je 1981. u Čakovcu gdje je završio osnovnu školu te Prirodoslovno matematičku gimnaziju. Diplomirao je 2006. godine na studiju geologije i paleontologije Geološkog odsjeka Prirodoslovno-matematičkog fakulteta u Zagrebu.
Početkom 2007. godine zaposlen je kao stručni suradnik na Hrvatskom geološkom institutu u sklopu projekta Geološka karta Republike Hrvatske 1:50000. Krajem 2010. godine izabran je na poziciju Early Stage Researcher u Marie Curie Initial Training Network i zaposlen u Naturalis Biodiversity Centre u Nizozemskoj. Doktorirao je 2014. godine na Odsjeku za geoznanosti Sveučilišta u Utrechtu.
Krajem 2014. godine zaposlen je u CGG Robertson u Velikoj Britaniji kao dio geo-konzultantnog tima na poziciji stratigrafa mikropaleontologa. Sredinom 2018. vraća se u Čakovec gdje nastavlja pružati usluga savjetovanja iz područja istraživanja ugljikovodika. Od 2022. godine zaposlen je kao znanstveni suradnik na Zavodu za paleontologiju i geologiju kvartara Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti.


Bibliografija

Vibor Novak – Hrvatska znanstvena bibliografija CROSBI