Obavijesti

Na ovim stranicama nalaze se informacije o aktivnostima članova Akademije, znanstvenicima i njihovom radu.

POPULARIZACIJSKA PREDAVANJA U ZAVODU ZA ZNANSTVENI I UMJETNIČKI RAD HAZU U POŽEGI

Zavod za znanstveni i umjetnički rad Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti u Požegi u suorganizaciji s Gimnazijom u Požegi organizira:

  • u ponedjeljak, 29. studenoga 2021. u 12,30 sati u prostoru Gimnazije u Požegi predavanje SPEKTROMETRIJA MASA – OD ISTRAŽIVANJA STRUKTURE ATOMA DO PRIMJENE U KLINIČKOJ DIJAGNOSTICI autorā dr. sc. Snježane Kazazić i dr. sc. Saše Kazazića iz Zavoda za fizičku kemiju Instituta Ruđer Bošković u Zagrebu;

 

  • u utorak, 30. studenoga 2021. u 12,30 sati u prostoru Gimnazije u Požegi predavanje PORIJEKLO KEMIJSKIH ELEMENATA autorice dr. sc. Tee Mijatović iz Zavoda za eksperimentalnu fiziku Instituta Ruđer Bošković u Zagrebu.

Predavanja su namijenjena učenicima Gimnazije u Požegi.

 

Zavod za znanstveni i umjetnički rad Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti u Požegi u suorganizaciji s Gradskom knjižnicom u Požegi organizira:

  • u srijedu, 1. prosinca 2021. godine u 18 sati u Gradskoj knjižnici Požega predavanje OD ALKEMIJE DO MEHANOKEMIJE autora dr. sc. Davora Margetića iz Zavoda za organsku kemiju i biokemiju Instituta Ruđer Bošković u Zagrebu;

 

  • u petak, 3. prosinca 2021. godine u 19 sati u Gradskoj knjižnici Požega predavanje SAMOSLIČNOST U PRIRODI autora dr. sc. Ivana Baloga s Instituta za fiziku u Zagrebu.

Ulaz je, uz prethodnu najavu na 034/272-102, moguć uz valjanu COVID potvrdu ili drugi odgovarajući dokaz o cijepljenju, preboljenju, odnosno testiranju.

Pozivnica

 

 

Pretraživanje