News

This page contains information about the activities of the members of the Academy, scientists and their work.

Jadranka Skorin-Kapov, dopisna članica HAZU, promovirana u rang SUNY Distinguished Teaching Professor

Poštovani,

Jadranka Skorin-Kapov, dopisna članica Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti, promovirana je 6. ožujka 2022. u rang State University of New York (SUNY) Distinguished Teaching Professor.

To je počasna titula, kako piše predsjednica Sveučilišta Stony Brook University Maurie McInnis:

“Ova prestižna čast dodjeljuje se profesionalcima najvišeg kalibra. Takvo priznanje je blistavo svjedočanstvo vašeg profesionalizma, vodstva i predanosti izvrsnosti. Kao član SUNY Distinguished Academy, vaš impresivan rad također se slavi u cijelom SUNY sustavu.
Ovo je divno i zasluženo priznanje koje donosi veliko poštovanje i vama i našem Sveučilištu. Pridružujem se Interim Chancellor-u Deborah Stanley u izjavi da su “vaša predanost najvišim načelima naše profesije i vaš kontinuirani doprinos SUNY-u izvor ponosa i inspiracije za sve nas.” Svi mi na Sveučilištu Stony Brook iznimno smo ponosni na sve što ste postigli. U ime cijele sveučilišne zajednice, hvala vam na izvanrednoj usluzi Stony Brook-u.”

Savjetnica State University of New York Deborah Stanley u dopisu još piše:

“Vaše imenovanje svjedoči o vašim iznimnim vještinama kao edukatoru i mentoru, vašoj predanosti intelektualnom razvoju učenika, vašem pridržavanju intelektualnih standarda koji potiču akademsku izvrsnost i vašim znanstvenim postignućima. Vaša nominacija odražava uvažavanje i poštovanje među vašim kolegama i studentima za vaša postignuća.”

 

Search